Over ons

NK Bouw & vastgoed serviceKeunen bouw & vastgoed service is een professionele onderneming die zich voornamelijk bezighoudt met het in stand houden, verbeteren en verduurzamen van bestaand vastgoed.
Uiteraard behoort nieuwbouw zoals aanbouw of overkapping tot de mogelijkheden. Onderhoud, renovatie, verbouwing of timmerwerkzaamheden kunnen compleet van A tot Z in stand gebracht worden.

Slotenservice behoort ook tot de mogelijkheden. Een service waarin wij gespecialiseerd zijn, van buitensluitingen tot compleet vervanging/herstel van sloten, cilinders en inbraakschade.

Wij streven naar langdurige en plezierige relaties met opdrachtgevers, leveranciers, partners en uiteraard de particulier mag genieten van deze diensten.
Vertrouwen en respect staan hierbij centraal. De bewoners, huurders, gebruikers of de rechtstreekse klant of opdrachtgever van het desbetreffende vastgoed is voor ons de basis.

Verantwoordelijkheid en respect voor de mens, milieu en maatschappij is voor ons vanzelfsprekend net zoals het nakomen van afspraken.